• BINNEN 1 - 3 WERKDAGEN VERZONDEN
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 100

REINIGING

Reiniging van de huid is de allerbelangrijkste stap die nooit mag worden overgeslagen. Alleen met een schone huid kan de stap naar maximale huidverbetering gezet worden.


24H CRÈMES

Houd de huid soepel en zacht met één van de 24H crèmes van IK. Deze crèmes dragen bij aan een optimaal herstel van de huid.

Mooi oud worden, dat is dé wens van bijna iedereen. Daarom is het cruciaal dat de huid dagelijks wordt voorzien van een 24H gezichtscrème die de huid ondersteunt en beschermt tegen UV- straling en invloeden van buitenaf.


SERUMS

De serums van IK Skin Perfection zijn hooggeconcentreerd, zitten boordevol vitamines en antioxidanten en werken doeltreffend en effectief om huidwensen of huidproblemen aan te pakken.

Door de lage pH-waarde dringen de serums door in de dieper gelegen huidlagen en voeden zo de huid van binnenuit, waardoor er gegarandeerd een verbetering van de huid zichtbaar zal zijn.


MASKERS

Een gezichtsmasker is dé oppepper voor de huid. De groene cosmeceuticals zorgen voor een optimaal en snel effect. IK Skin Perfection heeft intensieve gezichtsmaskers, met een daadkrachtige werking voor verschillende huidcondities. Voor het beste resultaat adviseren we twee keer per week een gezichtsmasker te gebruiken.


ACIDS

Fruitzuren zijn natuurlijke organische zuren. Ze zijn afkomstig van natuurlijke bronnen. Ze hebben een diepreinigende werking. In de diepere huidlagen wordt de productie van collagene- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. De acid infusions pakken oppervlakkige rimpeltjes aan en vervagen acnelittekens, verminderen pigmentvlekken en de huid wordt steviger en zichtbaar gladder.


MIX IT INFUSION

In de zomer heeft je huid een andere verzorging nodig dan in de winter. Met de huidoliën kan je jouw IK Skin Perfection product perfect afstemmen op het seizoen. De drie heerlijk geurende huidoliën van IK Skin Perfection zijn te mixen met alle crèmes en serums en zorgen voor gevoel van luxe, comfort en welbehagen.


ZONBESCHERMING

Zonlicht zorgt voor de aanmaak van Vitamine D in de huid. Vitamine D is belangrijk voor ons, want dit zorgt voor sterke botten en tanden, voorkomt botontkalking en speelt een belangrijke rol bij de instandhouding van onze weerstand. Maar te veel zonlicht kan ernstige huidschade opleveren en daardoor veroudert zonlicht altijd de huid! Goede zonbescherming is dus een absolute noodzaak om huidveroudering tegen te gaan. Maak er daarom een gewoonte van om de huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter, zoals de SUN SPF 50+. De samenstelling met SPF 50 en het specifieke UV-complex beschermt tegen UVA- en UVB-stralen, vrije radicalen en vervuiling.


EXTREEM GEVOELIGE HUID

De EXCM+ producten zijn uniek en onderscheiden zich van medicinale producten, doordat zij de huid voeden en ondersteunen met huideigen en huididentieke ingrediënten die op geen enkele wijze schade veroorzaken en ook bij langdurig gebruik geen bijwerkingen geven.

 

Zonder de huidbarrière te interfereren of de natuurlijke huidfunctie te verstoren, wordt de weerstand van zowel de menselijke huid als de microbiële huid verhoogd. De natuurlijke huidwerking wordt versterkt en de huid vindt hierdoor haar eigen kracht en evenwicht terug om weer sterk en mooi te worden.